Ayurvedaresa till Kerala i mars 2014 med tidningen Hälsa!


Äntligen får vi till en läsarresa med tidningen Hälsa till Kerala - efter flera års intentioner och diskussioner är den nu i tryck i senaste numret av Hälsa (nr11)!

I mitten av mars åker vi  till härliga  Somatheeram Ayurveda Resort i Chowara och under 12 dagar njuter vi av dagliga behandlingar, yoga, vegetarisk mat och kanske ett dopp i Indiska Oceanen.
Under större delen av vistelsen finns duktiga Eva Forsberg Schinkler med, ayurvedacoach och författare till flera ayurvedaböcker.  Hon kommer att erbjuda föreläsningar, coaching och hjälp att sammanställa en handlingsplan som man kan använda hemma som komplement till ayurvedacentrets. Jag själv följer också med som färdledare och assistans till deltagarna och ser fram emot denna resa! Pris från. 25 500 kr p.p

Du kan läsa mer om resan  på getaways hemsida getaway.se2 kommentarer:

 1. Fin blogg. Och häftig resa. Jag har varit på syster-stället Manaltheeram. Har ett inlägg på min blogg om det. Helt fantastiskt ställe. Kan bara säga en sak: DO IT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna, Ja visst är det något många fler borde göra! Vi är nu 18 anmälda till denn aresa och det finns ett par platser kvar! Ser fram emot att träffa alla deltagare !
   Suzanne

   Radera