"Med Ayurveda mår Suzanne, 49 bättre!"


 Det är lustigt att se hur rubriker sätts i kvällstidníngarna, i detta fall Expressen Söndag som publicerade denna artikel om ayurveda i samband med Eva Forsberg Schinklers nya bok "Art of Eating" där undertecknad också blev intervjuad, se länk till artikeln.
Kul, även om det är "gamla" nyheter :-) i mitt fall, men varför måste alltid åldern sättas ut? Jaja, allt som lyfter fram det positiva med Ayurveda är bra. Här är länk till Expressens artikel om Eva

Framförallt är Evas nya bok som jag nu läst en lättbegriplig och snyggt förpackad bok där hon lyfter fram ayurvedas syn på ätandets konst. Förutom nyttan av att förstå att vi alla är olika och mår bra av olika födoämnen beroende på vilken dosha man domineras av, utan framförallt vikten av HUR (och när och var) vi äter!
En viktig parameter i dagens djungel av trenddieter som bara gör många förvirrade. Eva förklarar hur maten fungerar som medicin och påverkar inte bara vår kropp utan i lika höggrad vårt sinne, vikten av att äta efter årstid osv. Fina recept för varje årstid och dosha,dessutom anpassade för svenska smaker och råvaror.
Läs den!

Här kan du köpa boken "Art of Eating - med inspiration av Ayurveda"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar