Nödvändigt från Indien

Har varit på en fantastisk tur i norra Indien; mässebsök men också en rundtur i det  färgstarka Rajastahn med alla sina  maharadjapalats och fort! Några ayurvedabehandlingar hanns inte med denna gång men däremot passade jag på att fylla på lagren med lite ayurvedapreparat. Triphala, Shatavari, men också ett för mig nytt preparat från Himalaya Herbals som heter PartySmart som sägs hjälpa dagen-efter :-) Får väl testa vid behov!  Fick också en gåva av ett hotell i Rishikesh, "yogastaden" vid foten av Himalaya; en flaska heligt vatten från Ganges. Enligt hinduerna då. Men man kan skvätta lite av vattnet i sitt hem för att rena och rensa det. Ska testa det med i mitt nya hem såsmåningom!

Köpte även ett underbart  serum av märket Forrest Essential med massa nyttigheer som sesamolja, ghee, mjölk, sandelträ, saffran och lite 24k guld... Superskönt och doftar fint.Skulle gärna se det i Sverige då de har finfina hudvårdsprodukter av bra kvalitet, men än så länge bar ai Indien vad jag vet.

Kul att se det fina Ishana butiken/centret  på Delhis flygpalts med snygga produkter, juicebar, litet ayurvedaSpa. Där kan man köpa fina gåvor och bunkra ayurvedapreparat.